Wij zijn onder andere bekend met de onderstaande technieken

Programmeertalen komen in veel formaten en elk heeft zijn eigen voor en nadelen. Met slechts één code taal kan men weinig in de praktijk brengen en des te meer programmeer talen men kent, des te beter deze samen kunnen worden toegepast op uw wensen. Het is voor ons daarom noodzaak om zoveel mogelijk code talen aan te leren, zodat we deze in een juiste combinatie kunnen toepassen op uw site. Naar onze mening zijn de onderstaande programmeertalen het minimum om een echt goede website of webshop te creëren. Elke wordt bij Antalus intern uitgevoerd, wat inhoud dat één iemand alle code schrijft wanneer deze aan uw site werkt. Op deze manier bent u er zeker van dat de codes goed samenwerken en ondertussen houden we ook de kosten tot het minimum.
CSS (Cascading Style Sheets)

CSS zorgt ervoor dat de vormgeving van elk element op uw site gecontroleerd & aangepast kan worden naar uw wensen. Dit gebeurd op basis van een zogenaamde HTML-tag.

HTML (HyperText Markup Language)

HTML is een opmaaktaal voor het aangeven van een indeling voor alle nodige onderdelen op uw website. De opmaak zelf wordt veelal gegenereerd door een extern CSS bestand.

PHP (Hypertext Preprocessor)

PHP is een erg bekende scripttaal die Antalus gebruikt voor het dynamisch weergeven van uw webpagina’s. In de meeste gevallen wordt PHP samen gebruikt met een SQL database.

JS (JavaScript-code)

JavaScript-code wordt vooral gebruikt voor het beheren van de interactieve onderdelen op uw site. Met JS worden onder andere de animaties en andere factoren bepaald in de HTML code.

SQL (Structured Query Language)

SQL wordt gebruikt om een database aan te maken en te beheren. In een database staat alle informatie van uw site. Deze informatie wordt vervolgens opgevraagd met PHP.

jQuery (JavaScript-library)

JQuery is een open JavaScript-library en is een toevoeging op de bestaande JS-code. JQuery zorgt ervoor dat bepaalde codes gemakkelijker te schrijven zijn, en dat scheelt in de kosten.

AJAX (Asynchronous JavaScript)

Met AJAX (Asynchronous JavaScript & XML) is het mogelijk om gegevens asynchroon op te vragen en in de delen. Dit maakt het mogelijk om een webpagina direct live te updaten.

Direct een oplossing?

Met onze jarenlange ervaring en uitgebreide expertise kunnen wij elk online uitdaging aan.

Neem daarom contact met ons op voor een persoonlijk en geheel vrijblijvend gesprek

Vraag vrijblijvend meer informatie aan over programmeren en coderen

Wilt u graag meer informatie ontvangen over het programmeren en coderen? Wij staan u bij met elk codeer probleem en kunnen u geheel vrijblijvend adviseren. Vanaf het oplossen van foutjes in bestaande systemen, tot het opbouwen van geheel nieuwe en volledig op maat gemaakte systemen, wij zijn u graag van dienst. U hoeft alleen het formulier hieronder in te vullen met zoveel mogelijk gegevens, maar minimaal uw mail adres. Vervolgens zullen wij contact met u opnemen en kunnen we uw codeer problemen bespreken. Hierbij kunt u natuurlijk zoveel vragen als u zelf wilt en u heeft geen verplichtingen achteraf. U krijgt direct contact met onze programmeur, die direct al uw vragen kan beantwoorden en u - indien gewenst - ook direct een passend voorstel kan doen.

Neem contact met ons op. Geen verplichtingen. Gratis gesprek & advies.

Antalus biedt u ook de onderstaande diensten aan

Snelheid optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie

Responsive webdesign

Website & webshop marketing

Conversie optimalisatie

Programmeren & coderen