4.8/5
(104 stemmen)

Snelheid optimalisatie

Een website die traag laad, en dan hebben we het over langzamer dan twee seconden, dat kan tegenwoordig gewoon echt niet meer. Men verwacht dat uw website snel zal laden, vooral nu tegenwoordig bijna iedereen op het internet zit met de smartphone, die over het algemeen nog meer moeite hebben tijdens het laden van een te zware pagina. In de meeste gevallen zijn een aantal redelijk simpele aanpassingen meer dan voldoende om een degelijke winst te behalen op uw snelheid. Wilt u direct meer informatie? Neem dan vandaag nog geheel vrijblijvend contact met ons op over onze snelheid optimalisatie dienst en ontvang gratis advies over hoe we ook uw site of shop sneller kunnen maken, direct van onze expert op het gebied van snelheid optimalisatie.

Een volledige snelheid optimalisatie bevat veel factoren

Het optimaliseren voor snelheid is helaas niet een kwestie van hier of daar een knop omzetten, er komen veel factoren bij kijken en elk heeft zijn eigen voor en nadelen. In een ideale situatie wordt elk punt juist aangepakt en heeft u bij elke test een perfecte score. Dat is echter niet nodig en er zijn een aantal punten die u een grote winst kunnen geven met de snelheid, zonder dat u daar uitzonderlijk veel voor hoeft te betalen. Welke website factoren we het beste voor u kunnen optimaliseren zal verschillen per pagina en het is daarom aangeraden om direct contact met ons op te nemen voor een persoonlijk en gratis advies gesprek. U komt dan ook direct in contact met een kenner op het gebied van snelheid optimalisatie. Hij zal al uw vragen vrijblijvend beantwoorden en indien gewenst kunnen we u direct een passende offerte toesturen en misschien binnenkort beginnen aan het optimaliseren van de snelheid van uw site of shop.

Broncode optimaliseren
Broncode optimaliseren

De bron code is de achterliggende code die ervoor zorgt dat de juiste gegevens en elementen worden geladen tijdens het aanvragen van uw site. Deze optimalisatie is niet altijd mogelijk.

Aantal aanvragen verlagen
Aantal aanvragen verlagen

Een browser kan maar één aanvraag tegelijk verwerken. Daarom is er in de meeste gevallen een grote snelheid winst te behalen door het aantal aanvragen (drastisch) te verlagen.

Afbeeldingen samenvoegen
Afbeeldingen samenvoegen

Met het samenvoegen van afbeeldingen is het mogelijk om het aantal aanvragen te verlagen, te samen met technische aanpassingen is dit een zeer goede snelheid optimalisatie.

Afbeeldingen comprimeren
Afbeeldingen comprimeren

Afbeeldingen kunnen heel erg zwaar zijn om te laden en in de meeste gevallen is het erg goed mogelijk om de grote van een afbeelding te minimaliseren zonder enig kwaliteitsverlies.

Onnodige CSS & JS verwijderen
Onnodige CSS & JS verwijderen

CSS en JS zijn twee programmeertalen. In veel gevallen wordt maar een deel van deze code daadwerkelijk gebruikt en kan de rest worden verwijderd voor een goede snelheid winst.

Het vertraagd laden van code
Het vertraagd laden van code

De bezoekers hebben alleen de onderdelen nodig die op dat moment ook daadwerkelijk getoond worden, de andere onderdelen daarentegen kunnen vertraagd (later) worden geladen.

HTTP(s) Aanvragen cachen
HTTP(s) Aanvragen cachen

Het cachen van aanvragen is een techniek om ervoor te zorgen dat de bezoekers bestanden niet een tweede keer hoeven te downloaden. Cachen werkt wel alleen voor terugkomend verkeer.

Herschrijven van zware code
Herschrijven van zware code

Een programmeertaal kan op veel manieren geschreven worden. Daarom is het in sommige gevallen goed mogelijk om een te zware code te herschrijven naar een lichtere variant.

Neem contact met ons op. Geen verplichtingen. Gratis gesprek & advies.

Wij nemen uw privacy uiterst serieus en zullen uw gegevens dan ook alleen gebruiken om contact met u op te nemen. Privacybeleid

Antalus biedt u ook de onderstaande diensten aan

Webdevelopment
Webdevelopment
Direct een oplossing?

Met onze jarenlange ervaring en uitgebreide expertise kunnen wij elke online uitdaging aan.

Neem daarom contact met ons op voor een persoonlijk en geheel vrijblijvend gesprek

Bericht versturen

Neem contact met ons op. Geen verplichtingen. Gratis gesprek & advies.

Wij nemen uw privacy uiterst serieus en zullen uw gegevens dan ook alleen gebruiken om contact met u op te nemen. Privacybeleid