4.7/5
(71 stemmen)

Zoekmachine optimalisatie

SEO (zoekmachine optimalisatie) kan zorgen voor een stabiele en gerichte stroom van bezoekers, die ook nog eens geheel kosteloos zijn. Het probleem is echter dat iedereen op de eerste pagina wilt komen te staan op de beste zoekopdrachten en er is natuurlijk geen ruimte voor iedereen. Daarom is het des te moeilijker om een site goed te optimaliseren voor SEO en daar komen vele factoren bij kijken. Antalus is zeer ervaren met het optimaliseren van de SEO en kan u van dienst zijn op alle mogelijke punten. Wij doen dit namelijk al jarenlang voor ons eigen netwerk en daarbij zien wij zeer goede resultaten. SEO kan veel werk zijn en dat is met elke site of shop weer anders. Daarom is het beste dat u contact met ons opneemt, zodat wij u kunnen voorzien van een persoonlijk advies. Dit advies is natuurlijk gratis en geheel vrijblijvend en geeft u tevens veel inzicht in wat u kunt doen om te beginnen met het optimaliseren van de SEO.

Wat wij voor u kunnen betekenen met een SEO optimalisatie

Wanneer we spreken over SEO optimalisatie, wordt deze verdeeld in verschillende factoren. De belangrijkste twee factoren zijn de 'on-page' optimalisatie, of te wel optimaliseren op de pagina zelf, zoals het schrijven van SEO teksten of het plaatsen van unieke afbeeldingen, en 'off-page' optimalisatie, wat inhoud dat er extern wordt geoptimaliseerd, waarmee dan veelal het maken van verschillende soorten linkjes naar de pagina(s) wordt bedoeld. Beide factoren hebben zo elk hun eigen punten om door te nemen, maar vooral bij 'on-page' SEO optimalisatie hebben wijzelf een grote invloed. Wanneer u een samenwerking aangaat met Antalus, kunt u er zeker van zijn dat u gelijk alle benodigde kennis in huis heeft. We zullen beginnen met een geheel vrijblijvend en gratis adviesgesprek, waarbij we uw pagina goed doornemen en direct met u bespreken waar we het beste kunnen beginnen en wat daarbij het verwachte resultaat is.

Creëren van linkjes
Creëren van linkjes

Het maken van linkjes naar bepaalde pagina's is een zeer goede manier om meer SEO resultaat te krijgen in combinatie met de nodige 'on-page' SEO optimalisatie, waaronder meer content.

HTTPS activeren
HTTPS activeren

Het is norm geworden dat men HTTPS actief heeft staan. Dat komt mede dankzij het feit dat Google heeft aangegeven daar strenger naar te kijken in het bepalen van de SEO positie.

Responsieve pagina
Responsieve pagina

De pagina die u wilt SEO optimaliseren moet zo goed mogelijk werken op alle mogelijke resoluties. Google geeft tegenwoordig erg duidelijk aan dat 'mobile-first' pagina’s voorrang krijgen.

Metatags optimaliseren
Metatags optimaliseren

Onder andere de pagina titel en beschrijving, of te wel, de Meta-tags, zijn factoren die nog steeds erg belangrijk zijn om de SEO op een pagina optimaal te krijgen voor het scoren in alle zoekmachines.

Creëren van content
Creëren van content

Het creëren van content is naar onze mening de belangrijkste factor voor de beste lange termijn SEO resultaten. Het is daarentegen vaak, iets wat aan de markt ligt, ook gelijk het moeilijkste.

Lokale SEO optimalisatie
Lokale SEO optimalisatie

Het optimaliseren voor de lokale SEO gaat anders in zijn werk dan met algemene SEO, maar het komt op hetzelfde neer; hoge kwaliteit teksten & content gaat altijd boven minder goede kwaliteit.

Pagina controleren (audit)
Pagina controleren (audit)

Bestaande pagina's kunnen in veel gevallen nog verbeterd worden. Met een SEO controle gaan we gericht bekijken welke factoren nog ruimte hebben voor een goede verbetering.

Gestructureerde gegevens
Gestructureerde gegevens

Met de gestructureerde gegevens kunnen we Google laten weten wat extra aandacht mag krijgen. De meest bekende hiermee zijn onder andere productsterren en recepten.

Neem contact met ons op. Geen verplichtingen. Gratis gesprek & advies.

Wij nemen uw privacy uiterst serieus en zullen uw gegevens dan ook alleen gebruiken om contact met u op te nemen. Privacybeleid

Antalus biedt u ook de onderstaande diensten aan

Webdevelopment
Webdevelopment
Direct een oplossing?

Met onze jarenlange ervaring en uitgebreide expertise kunnen wij elke online uitdaging aan.

Neem daarom contact met ons op voor een persoonlijk en geheel vrijblijvend gesprek

Bericht versturen

Neem contact met ons op. Geen verplichtingen. Gratis gesprek & advies.

Wij nemen uw privacy uiterst serieus en zullen uw gegevens dan ook alleen gebruiken om contact met u op te nemen. Privacybeleid