4.7/5
(108 stemmen)

Website & webshop marketing

Het verkrijgen van bezoekers die daadwerkelijk overgaan tot een aankoop, kan een moeilijk taak zijn. Het daarom des te belangrijker om juist om te gaan met het budget en vooral gericht te adverteren. Want alleen bezoekers verkrijgen is niet voldoende, u wilt dat er daadwerkelijk meer omzet komt van deze nieuwe bezoekers. Wij zijn zeer ervaren met het verkrijgen van gerichte bezoekers, die op het punt staan om hun aankoop te bevestigen. Met onze bewezen adverteer kanalen, gaan we samen met u aan de slag om een goede, maar vooral gerichte advertentiecampagne op te zetten. We kijken daarbij goed naar uw budget en de markt waar u wilt gaan adverteren en geven u altijd een persoonlijk advies. Aangezien we ook ervaren zijn in het optimaliseren van conversies, kunnen we u ook daar passend advies geven. De marketing en promotie die wij toepassen zal dan nog beter werken en geeft u een zo hoog mogelijke ROI.

Wij maken gebruik van de onderstaande advertentie kanalen

Online marketing toepassen doen wij in samenwerking met verschillende advertentie kanalen. Het is daarbij noodzaak dat we alleen zo gericht mogelijk te werk gaan. Het verkrijgen van bezoekers alleen is namelijk niet genoeg, we willen een zo hoog mogelijke omzet genereren. Wij zijn gespecialiseerd in de onderstaande advertentie kanalen en we kennen alle benodigde technieken om een gerichte en succesvolle advertentiecampagne online te plaatsen. Wilt u liever gelijk een persoonlijk advies ontvangen over de marketing van uw site en/of webshop? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. U krijgt direct contact met onze professional op gebied van marketing en promotie, die tevens bekend is met alle mogelijke advertentie kanalen. Deze zal al uw vragen beantwoorden, natuurlijk geheel vrijblijvend. Indien gewenst kunnen we u ook direct een passende en overzichtelijke offerte doorsturen.

Google AdWords
Google AdWords

Met Google AdWords is het mogelijk om te adverteren op Google. AdWords kan zeer gericht worden opgesteld en is daarmee ook geschikt om alle soorten sites onder de aandacht te brengen.

Admarkt (Marktplaats)
Admarkt (Marktplaats)

Admarkt is het kanaal van Marktplaats en kan worden gebruikt voor het adverteren van al uw producten. Tevens met het automatiseren en de XML-feed kunnen wij u van dienst zijn.

Facebook (business)
Facebook (business)

Adverteren op Facebook kan - indien de campange is opgezet - zorgen voor een gerichte stroom van omzet genererende bezoekers. Wij zijn zeer ervaren met Facebook marketing.

SEO optimalisatie
SEO optimalisatie

SEO, of te wel zoekmachine optimalisatie is altijd nog dé beste marketing voor de langere termijn. Daarentegen kan het wel een uitdaging zijn om veel gerichte bezoekers te ontvangen via SEO.

Adverteren op Twitter
Adverteren op Twitter

De op doelstellingen gebaseerde Twitter Ads-campagnes zijn geschikt om juiste bezoekers te ontvangen in een iets meer zakelijke markt. Deze is daarmee niet geschikt voor elke site of webshop.

Instagram campagnes
Instagram campagnes

Met een juiste Instagram campagne is het mogelijk om zeer opvallend en doelgericht te adverteren op Instagram. Daarmee is deze over het algemeen geschikt voor elke site.

Neem contact met ons op. Geen verplichtingen. Gratis gesprek & advies.

Wij nemen uw privacy uiterst serieus en zullen uw gegevens dan ook alleen gebruiken om contact met u op te nemen. Privacybeleid

Antalus biedt u ook de onderstaande diensten aan

Webdevelopment
Webdevelopment
Direct een oplossing?

Met onze jarenlange ervaring en uitgebreide expertise kunnen wij elke online uitdaging aan.

Neem daarom contact met ons op voor een persoonlijk en geheel vrijblijvend gesprek

Bericht versturen

Neem contact met ons op. Geen verplichtingen. Gratis gesprek & advies.

Wij nemen uw privacy uiterst serieus en zullen uw gegevens dan ook alleen gebruiken om contact met u op te nemen. Privacybeleid