Wij maken gebruik van de onderstaande advertentie kanalen

Online marketing toepassen doen wij in samenwerking met verschillende advertentie kanalen. Het is daarbij noodzaak dat we alleen zo gericht mogelijk te werk gaan. Het verkrijgen van bezoekers alleen is namelijk niet genoeg, we willen een zo hoog mogelijke omzet genereren. Wij zijn gespecialiseerd in de onderstaande advertentie kanalen en we kennen alle benodigde technieken om een gerichte en succesvolle advertentiecampagne online te plaatsen. Wilt u liever gelijk een persoonlijk advies ontvangen over de marketing van uw site en/of webshop? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. U krijgt direct contact met onze professional op gebied van marketing en promotie, die tevens bekend is met alle mogelijke advertentie kanalen. Deze zal al uw vragen beantwoorden, natuurlijk geheel vrijblijvend. Indien gewenst kunnen we u ook direct een passende en overzichtelijke offerte doorsturen.
Google AdWords

Met AdWords is het mogelijk om te adverteren op Google. AdWords kan zeer gericht worden opgesteld en is daarmee ook geschikt om alle soorten sites onder de aandacht te brengen.

Admarkt (Marktplaats)

Admarkt is het kanaal van Marktplaats en kan worden gebruikt voor het adverteren van al uw producten. Tevens met het automatiseren en de XML-feed kunnen wij u van dienst zijn.

Facebook (business)

Adverteren op Facebook kan - indien deze juist is opgezet - zorgen voor een gerichte en goede stroom van omzet genererende bezoekers. Wij zijn zeer ervaren met Facebook marketing.

SEO optimalisatie

SEO, of te wel zoekmachine optimalisatie is en blijft de beste marketing op de langere termijn. Daarentegen kan het wel een uitdaging zijn om veel gerichte bezoekers te ontvangen via SEO.

Adverteren op Twitter

De op doelstellingen gebaseerde Twitter Ads-campagnes zijn geschikt om juiste bezoekers te ontvangen in een iets meer zakelijke markt. Deze is daarmee niet geschikt voor elke site.

Instagram campagnes

Met een juiste Instagram campagne is het mogelijk om zeer opvallend en doelgericht te adverteren op Instagram. Daarmee is deze over het algemeen geschikt voor elke site.

Direct een oplossing?

Met onze jarenlange ervaring en uitgebreide expertise kunnen wij elk online uitdaging aan.

Neem daarom contact met ons op voor een persoonlijk en geheel vrijblijvend gesprek

Effectief en gericht online adverteren? Vraag dan nu gratis advies aan!

Online adverteren is op zich niet zo moeilijk, maar gericht, doeltreffend en daarmee efficiënt adverteren binnen een budget kan een geheel ander verhaal zijn. Samen met u gaan we bekijken welke pagina's van uw website we kunnen gebruiken voor het adverteren en hoe we dat het beste kunnen aanpakken. Niet elk advertentie kanaal is geschikt om elke site te adverteren en daarmee adviseren we u natuurlijk graag. Met het onderstaande formulier kunt u een vrijblijvend en gratis advies gesprek aanvragen, waarbij we de verschillende mogelijkheden voor het online adverteren kunnen voorleggen. U komt direct in contact met een professional op het gebied van marketing en alle adverteer kanalen, die u een passend advies zal geven en al uw vragen zal beantwoorden.

Neem contact met ons op. Geen verplichtingen. Gratis gesprek & advies.

Antalus biedt u ook de onderstaande diensten aan

Snelheid optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie

Responsive webdesign

Website & webshop marketing

Conversie optimalisatie

Programmeren & coderen