4.8/5
(85 stemmen)

Conversie optimalisatie

Het optimaliseren van een pagina voor conversies en verkopen is een veel vergeten factor en dat is zonde. Want wat is een goedwerkende en mooie site waard wanneer de bezoekers hun pad niet kunnen vinden en daardoor de site vroegtijdig verlaten? Het creëren van bezoekers kost altijd veel tijd en/of geld en daarom willen we daar graag zoveel mogelijk conversies uithalen. Antalus kan u daar ook mee van dienst zijn. Wij gebruiken onze eigen technieken al jaren op ons eigen netwerk en behalen daarmee steeds betere resultaten. Het optimaliseren voor conversies is niets meer dan het zo verbeteren van een pagina, dat men hun weg beter kan vinden naar het uiteindelijke doel. Bijvoorbeeld, het opnemen van contact, het bellen van een nummer of het bestellen van een product. Elke bezoeker omzetten naar een conversie is onmogelijk, maar samen met Antalus kunt u het maximale halen uit uw bezoekers en uw omzet daarmee flink vergroten.

Wij bieden u alle nodige factoren van conversie optimalisatie aan

Met het optimaliseren voor conversies en verkopen is het belangrijk om een duidelijk pad te creëren voor de bezoekers, zodat men precies weet waar ze moeten zijn om het uiteindelijke doel te behalen. Een pagina wordt vaak al beoordeeld binnen een paar seconden en daarom is het des te belangrijker om duidelijk te zijn in wat er wordt verwacht van deze bezoeker. De belangrijkste factoren om te optimaliseren zijn de bovenkant, de zijkant(en) en de onderkant, van een site. Dat komt omdat deze site delen eigenlijk altijd getoond worden op elke pagina en daarom gelijk een breed resultaten kennen. Het meer unieke content kan erg verschillen per pagina, maar heeft vaak een nog sterker resultaat. Denk hierbij een de contact pagina van een freelancer of de afreken pagina van een shop. Dat zijn pagina's die de bezoekers altijd een duidelijke 'call-to-action' moeten aanbieden, omdat men daar de intentie heeft om actie te ondernemen. Aangezien wij van Antalus grotendeels op maat gemaakt werken, kunnen we helpen de conversies te optimaliseren op elke mogelijke pagina.

Contact formulieren
Contact formulieren

Voor de meeste site eigenaren is het contact formulier het meest belangrijkste op de gehele site. Deze formulieren moeten daarom altijd zo duidelijk en direct mogelijk worden gemaakt.

Webshop afreken stappen
Webshop afreken stappen

Het afrekenen op een web shop kan voor veel mensen een hele opgave zijn. Juist tijdens deze stappen verlaten zij de shop en dat is te zonde, aangezien de intentie was om af te rekenen.

Algemene benadering
Algemene benadering

Terugkomende elementen zoals de bovenkant, zijkanten en onderkant van een website zijn het meest efficiënt om te optimaliseren. Deze geven dan ook direct een breed effect op elke pagina.

Meerdere betaalmethodes
Meerdere betaalmethodes

Wanneer de bezoeker moet afrekenen is het des te belangrijker om het geheel zo overzichtelijk en gemakkelijk mogelijk te maken. Daarbij hoeft dat niet altijd veel te kosten, maar levert wel veel op.

Op maat gemaakt content
Op maat gemaakt content

Antalus is een ware professional op het gebied van conversie optimalisatie en kan dan ook elk content aan. Ook volledig op maat gemaakt content is daarom geen enkel probleem.

Product pagina's
Product pagina's

Het online verkopen van een product kent deze dagen erg veel concurrentie. Het is daarom des te belangrijker geworden om de productpagina tot in de kleinste details te optimaliseren.

Neem contact met ons op. Geen verplichtingen. Gratis gesprek & advies.

Wij nemen uw privacy uiterst serieus en zullen uw gegevens dan ook alleen gebruiken om contact met u op te nemen. Privacybeleid

Antalus biedt u ook de onderstaande diensten aan

Webdevelopment
Webdevelopment
Direct een oplossing?

Met onze jarenlange ervaring en uitgebreide expertise kunnen wij elke online uitdaging aan.

Neem daarom contact met ons op voor een persoonlijk en geheel vrijblijvend gesprek

Bericht versturen

Neem contact met ons op. Geen verplichtingen. Gratis gesprek & advies.

Wij nemen uw privacy uiterst serieus en zullen uw gegevens dan ook alleen gebruiken om contact met u op te nemen. Privacybeleid