4.9/5
(66 stemmen)

3D modelleren & printen

Het is tegenwoordig steeds belangrijker om een grote voorsprong te hebben op uw concurrenten. Online is dat ook alleen maar moeilijker omdat men altijd snel en gemakkelijk elders kan kijken of de voorwaarden en prijzen beter zijn. Daarmee is de concurrentie online zeer zwaar en liggen de prijzen continu onder druk. Het is daarom des te belangrijker om uniek te zijn in uw markt en dat is waar 3D modelleren en printen om de hoek komen kijken. Daar waar technisch 3D modelleren en printen jaren geleden nog veel te complex en te duur was om in te zetten als kleine ondernemer, is het tegenwoordig wel mogelijk om zelf een product te bedenken en produceren. Hierbij kunt u denken aan unieke extra's, eventueel passend op de producten die u verkoopt, of onderdelen die niet meer verkrijgbaar zijn voor bepaalde apparaten. Zo is het mogelijk om - met een juiste inzet - een stekte en unieke voorsprong te krijgen op de concurrent.

Wat wij voor u kunnen betekenen met 3D design en printen

U denkt misschien dat 3D prototyping nog steeds een onmogelijke taak is dat alleen is weg gelegd voor de grootste bedrijven, maar daar heeft u het mis. Tegenwoordig is het voor iedereen mogelijk om aan de slag te gaan met 3D modelleren. Het vergt natuurlijk wel studie en ervaring om dit op te voeren naar een niveau dat voldoende is om bedrijfsmatig aan te bieden, zoals wij bijvoorbeeld zelf al enige tijd doen met producten en zogeheten upgrades. Het grootste voordeel met deze technieken is dat u een unieke voorsprong heeft op de concurrent, aangezien u een eigengemaakt product kunt aanbieden, een product of upgrade dat alleen u mag en kan verkopen. Natuurlijk komt hier wel veel technische kennis bij kijken, maar dat is juist waar wij u van dienst mee kunnen zijn. Neem vandaag nog contact met Antalus op voor alle mogelijkheden, of gewoon voor een vrijblijvend gesprek met onze expert op gebied van 3D design.

3D modelleren & design
3D modelleren & design

Samen met de beste 3D software zorgt Antalus ervoor dat u altijd een ontwerp naar wens krijgt geleverd. Natuurlijk krijgt u deze altijd geleverd in meerdere formaten en klaar om te printen.

3D printmogelijkheden
3D printmogelijkheden

Met onze, eigen aangepaste, Sigmax 3D printer van BCN3D en het innovatieve IDEX systeem, zijn de mogelijkheden groter dan ooit tevoren. Zo is zelfs een productie op kleine schaal mogelijk.

Technische ondersteuning
Technische ondersteuning

Wanneer u zelf een 3D printer bezit weet u hoe complex het kan zijn om deze goed werkend te krijgen. Wij kunnen u hiermee ook voorzien van technische en software ondersteuning.

Product prototyping
Product prototyping

Zelf een geheel eigen product en/of upgrade bedenken en laten maken is tegenwoordig één van de vele mogelijkheden. Hiermee heeft u direct een grote voorsprong op alle concurrenten.

Neem contact met ons op. Geen verplichtingen. Gratis gesprek & advies.

Wij nemen uw privacy uiterst serieus en zullen uw gegevens dan ook alleen gebruiken om contact met u op te nemen. Privacybeleid

Antalus biedt u ook de onderstaande diensten aan

Webdevelopment
Webdevelopment
Direct een oplossing?

Met onze jarenlange ervaring en uitgebreide expertise kunnen wij elke online uitdaging aan.

Neem daarom contact met ons op voor een persoonlijk en geheel vrijblijvend gesprek

Bericht versturen

Neem contact met ons op. Geen verplichtingen. Gratis gesprek & advies.

Wij nemen uw privacy uiterst serieus en zullen uw gegevens dan ook alleen gebruiken om contact met u op te nemen. Privacybeleid