Wat wij voor u kunnen betekenen met een SEO optimalisatie

Wanneer we spreken over SEO optimalisatie, wordt deze verdeeld in verschillende factoren. De belangrijkste twee factoren zijn de 'on-page' optimalisatie, of te wel optimaliseren op de pagina zelf, zoals het schrijven van SEO teksten of het plaatsen van unieke afbeeldingen, en 'off-page' optimalisatie, wat inhoud dat er extern wordt geoptimaliseerd, waarmee dan veelal het maken van verschillende soorten linkjes naar de pagina(s) wordt bedoeld. Beide factoren hebben zo elk hun eigen punten om door te nemen, maar vooral bij 'on-page' SEO optimalisatie hebben we een grote invloed. Wanneer u een samenwerking aangaat met Antalus, kunt u er zeker van zijn dat u gelijk alle benodigde kennis in huis heeft. We zullen beginnen met een geheel vrijblijvend en gratis adviesgesprek, waarbij we uw pagina goed doornemen en direct met u bespreken waar we het beste kunnen beginnen en wat daarbij het verwachte resultaat is.
Creëren van linkjes

Het maken van linkjes naar bepaalde pagina's is een goede manier om meer SEO resultaat te krijgen in combinatie met de nodige 'on-page' SEO optimalisatie waaronder meer content.

HTTPS activeren

Het is norm geworden dat men HTTPS actief heeft staan. Dat komt mede dankzij het feit dat Google heeft aangegeven daar strenger naar te kijken in het bepalen van de SEO positie.

Responsieve pagina

De pagina die u wilt SEO optimaliseren moet optimaal werken op alle mogelijke resoluties. Google geeft tegenwoordig erg duidelijk aan dat 'mobile-first' pagina’s voorrang krijgen.

Metatags optimaliseren

Onder andere de titel en beschrijving, of te wel, de Meta-tags, zijn factoren die nog steeds erg belangrijk zijn om een pagina zelf optimaal te krijgen voor het scoren in alle zoekmachines.

Creëren van content

Het creëren van content is naar onze mening het belangrijkste voor de beste lange termijn SEO resultaten. Het is daarentegen vaak, iets wat aan de markt ligt, ook het moeilijkste.

Lokale SEO optimalisatie

Het optimaliseren voor lokale SEO gaat anders in zijn werk dan met algemene SEO, maar het komt op hetzelfde neer; hoge kwaliteit gaat altijd boven minder goede kwaliteit.

Pagina controleren (audit)

Bestaande pagina's kunnen in veel gevallen nog verbeterd worden. Met een SEO controle gaan we gericht bekijken welke factoren nog ruimte hebben voor een goede verbetering.

Direct een oplossing?

Met onze jarenlange ervaring en uitgebreide expertise kunnen wij elk online uitdaging aan.

Neem daarom contact met ons op voor een persoonlijk en geheel vrijblijvend gesprek

Wilt u ook betere SEO resultaten? Vraag dan nu gratis advies aan!

Samen bekijken we uw pagina(s) en controleren we waar deze het beste geoptimaliseerd kunnen worden. In sommige gevallen is het nodig om bij de basis te beginnen en als eerste een degelijke bron code neer te leggen om mee te werken. In de meeste gevallen gaat het om het aanpassen van bestaand content of het toevoegen van nieuw content. Wij houden rekening met elk budget. Met het formulier hieronder kunt u een persoonlijk advies aanvragen, dat ook nog eens volledig gratis is. U komt in contact met een SEO expert, die u geheel vrijblijvend een passend advies zal geven en al uw vragen zal beantwoorden.

Neem contact met ons op. Geen verplichtingen. Gratis gesprek & advies.

Antalus biedt u ook de onderstaande diensten aan

Snelheid optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie

Responsive webdesign

Website & webshop marketing

Conversie optimalisatie

Programmeren & coderen