Wat wij voor u kunnen betekenen met responsive webdesign

Het is mogelijk om responsive webdesign op meerdere manieren te implanteren en in de meeste gevallen is het nodig om meerdere delen van een website te veranderen om het goed werkend te krijgen. Het grootste verschil ligt in achterliggende HTML en CSS van de website waar het om gaat. Mocht u bij ons een site hebben laten maken, dan kunt u verwachten dat deze al responsive werkt of gemakkelijk te upgraden is naar een responsive design. Natuurlijk kan Antalus u in alle gevallen helpen met het geschikt maken van uw site voor mobiele apparaten en dat doen wij door de onderstaande punten toe te passen op uw (al bestaande) website. Wilt u liever gelijk een persoonlijk en gericht advies ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
HTML controleren & instellen

In de meeste gevallen is het noodzakelijk om de HTML anders in te stellen. Deze worden later aangesproken door een externe CSS, om zo aanpassingen in de HTML door te voeren.

JS code controleren

JavaScript-code werkt in de meeste situaties goed op alle mogelijke resoluties. Het is echter mogelijk dat ook een JS code aanpassingen nodig heeft en dus controleren wij dit altijd.

CSS code optimaliseren

Hier gebeurd het daadwerkelijk aanpassen van het webdesign. Met CSS is het namelijk mogelijk om een resolutie te herkennen en daar op in te spelen met bepaalde technieken en codes.

Responsive menu creëren

Het element dat het meeste verschilt tussen de apparaten, is het hoofd menu. Daarom wordt deze ingedeeld in twee verschillende versies en daarna als aparte elementen geoptimaliseerd.

Afbeeldingen optimaliseren

Comprimeren van afbeeldingen doen wij altijd, maar bij een responsive webdesign wordt ook de achterliggende technieken gecontroleerd en geoptimaliseerd waar dat mogelijk is.

Aparte mobiele website

In specifieke gevallen raden we een zogeheten mobiele site aan. Dit is echter duurder en veel minder onderhoudsvriendelijk op de langere termijn en wordt daarom zelden toegepast.

Broncode vernieuwen

De achterliggende broncode heeft vaak een grote impact op uw site. In sommige situaties kunnen we deze anders instellen voor meer mogelijkheden met uw responsive website.

Elementen vernieuwen

Vooral wanneer een site verouderd of verkeerd gebouwd is, kan het in sommige situaties nodig zijn om gehele elementen te vernieuwen. Het gaat dan om zowel design als de codes.

Direct een oplossing?

Met onze jarenlange ervaring en uitgebreide expertise kunnen wij elk online uitdaging aan.

Neem daarom contact met ons op voor een persoonlijk en geheel vrijblijvend gesprek

Optimale werking op elk mogelijk apparaat? Vraag dan nu gratis advies aan!

Wilt u graag dat uw paginas ook zo goed mogelijk werken op alle mogelijke apparaten en formaten? Vul dan het formulier in voor een vrijblijvend en op maat gemaakt advies. Onze responsive professional zal vervolgens contact met u opnemen en samen met u de beoogde pagina doornemen en u direct vertellen wat er het beste gedaan kan worden om een juiste eerste stap te zetten. Het optimaliseren voor verschillende formaten, en dat zijn er heel erg veel, kan veel werk zijn, dat grotendeels ligt aan de leeftijd van de pagina en hoe complex deze is. Het advies dat u krijgt is in alle gevallen volledig gratis en vrijblijvend.

Neem contact met ons op. Geen verplichtingen. Gratis gesprek & advies.

Antalus biedt u ook de onderstaande diensten aan

Snelheid optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie

Responsive webdesign

Website & webshop marketing

Conversie optimalisatie

Programmeren & coderen